Prekybos sektoriaus apžvalga 2019 m.

Internetinės registracijos sistemos

Rūta Vizbarienė, „Verslo žinių“ prekybos redaktorė

Rūta Vizbarienė, „Verslo žinių“ prekybos redaktorė

Rezervacijų nišą užpildė „Treatwell“ ir „Pasiutus lapė“

Internetinės registracijos ir salono valdymo sistemas kirpykloms, grožio salonams, SPA įstaigoms teikiančios populiariausios rezervacijų platformos „Treatwell“ ir „Pasiutus lapė“ artimiausiu metu tikisi pasiekti lūžio tašką, kai veikla taps pelninga.

Marija Antanaitytė, „Treatwell“ paslaugos vadovė Lietuvoje, pasakoja, kad šiuo metu platforma veikia 11-oje šalių, o pagrindinė ir didžiausia rinka yra Didžioji Britanija bei pirmiausia sostinė Londonas. „Treatwell“ Lietuvoje savo paslaugą pasiūlė prieš maždaug 2,5 metų, bet apskritai japonų investuotojams „Recruit Holdings“ priklausanti platforma gyvuoja jau 11 metų. Į Lietuvą „Treatwell“ atėjo įsigijusi dvi įmones: panašaus profilio platformą „Salonium“ ir mobiliųjų programėlių kūrimo įmonę „Lemon Labs“, kurios buvęs įkūrėjas dabar vadovauja „Treatwell“ Lietuvoje.


Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jie padeda atpažinti prisijungusius vartotojus, matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius; taip mes galime keisti svetainę, kad ji būtų jums patogesnė.


Sutinku Valdyti slapukus