Prekybos sektoriaus apžvalga 2019 m.

IKEA e. komercijos projektas

Rūta Vizbarienė, „Verslo žinių“ prekybos rubrikos redaktorė

Rūta Vizbarienė, „Verslo žinių“ prekybos rubrikos redaktorė

Pirmieji bando lojalūs klientai

Švedijos baldų prekybos milžinė IKEA Lietuvoje pradėjo elektroninės prekybos sistemos bandymus. Šiame etape registruoti ikea.lt vartotojai ir „IKEA family“ lojalumo programos nariai turi galimybę apsipirkti internetu.

Johannesas Johannessonas, IKEA mažmeninės prekybos vadovas Baltijos šalyse, VŽ sako, kad kai tik bendrovė bus išbandžiusi visus e. prekybai būtinus procesus, įrangą ir įrankius, e. parduotuvė bus atidaryta ir plačiajai šalies visuomenei.

„E. parduotuvė, pritaikyta naršymui išmaniuoju telefonu, planšete ir kompiuteriu, bus prieinama ikea.lt internetinėje svetainėje ir, tikime, suteiks dar vieną patogų būdą apsipirkti. Be to, tai mūsų klientams sudarys galimybę lengviau ir patogiau naršyti ieškant reikiamų sprendimų bei idėjų namams, taip pat įsigyti pasirinktas prekes ten ir tada, kada yra patogiausia pačiam pirkėjui“, – teigia p. Johannessonas.


Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jie padeda atpažinti prisijungusius vartotojus, matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius; taip mes galime keisti svetainę, kad ji būtų jums patogesnė.


Sutinku Valdyti slapukus